1 av 4
Hemma hos Eva. Foto:Privat
2 av 4
Hemma hos Eva. Foto:Privat
3 av 4
Hemma hos Eva. Foto:Privat
4 av 4
Hemma hos Eva. Foto:Privat
Eva Bergdahls blogg

Eva Bergdahl: Vann på V 75

Eva Bergdahl glädjs idag åt vinst: "Veckans V 75 gav 150 kronor i vinst, jag tippar ju varje vecka för ungefär 30 kronor, så nu har jag till spel flera veckor framåt."

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Idag tittar solen fram och det är riktigt kallt ute, men ännu har vi inte fått någon snö, men den är säkert på väg, inte populärt hos mig men Noi och även Tack ser fram emot detta.

Ja helgen blev som vanligt lugnt med tv och sport samt Fångarna på fortet som jag tycker om. Ja  på tal om sport - veckans V 75 gav 150 kronor i vinst ,jag tippar ju varje vecka för ungefär 30 kronor, så nu har jag till spel flera veckor framåt.

Tack för trevligt svar på bloggen och också tack till Er som läser men ej vill skriva. Men som jag sagt så många gånger ett hej blir jag bara glad över.

Ska faktiskt ta en promenad idag innan snö och halka kommer, sen är det ju dags att plocka ner lite julsaker med. Det är skönt att dagarna blir lite längre nu så vi åter får ljusare dagar.

Vad har Ni hittat på i helgen? ser fram emot rapport från Er!

Usch det är hemskt med dessa demonstrationer i mitt älskade Thailand, idag räknar man med att 20 000 personer ska demonstrera och polis och militär ligger redo att ingripa, hoppas detta inte behövs och att inga personskador händer. Kanske ställs flyg också in då man hotat med att stänga flygplatsen, man får med oro och spänning följa utvecklingen. 

Fler har också frågat efter lite foto från nya lägenheten som jag skrivit en hel del om, Tack har tagit lite kort som bifogas dagens blogg.

Ja idag hoppas Ingolf få svar från sjukhuset om de prover man tagit, jättejobbigt gå vänta och må så dåligt som han gjort hela tiden.

Jag hoppas också min hörapparat ska komma denna veckan? 

Ni ska tro Noi trivs på fritids, där har kan nu flera kompisar och han är där extra tid, i fredags bakade de pizza och i lördags gjorde han varma smörgåsar till oss i ugnen. Tänk ändå vad barn kan lära sig, det var riktigt goda "mackor" med ost och skinka.

Såg också ett tips om städning på tv i morse och att man ej skall dammsuga upp barren för då kan dammsugaren gå sönder, något jag aldrig tänkt på tidigare, man skall sopa upp dessa istället.

Ja då har vi en ny vanlig vecka framför oss igen, ska bli intressant höra hur vädret är och snörapporter runt om i landet.

Jag tänker också samla bloggvänner som har möjlighet att komma till Karlskrona förutom de som bor här och träffas över en kopp kaffe och lite hembakat i februari, hoppas kunna ordna detta innan planerad resa till Thailand.

Nu önskar jag Er alla mina vänner en riktigt bra dag och Ni är rädda om Er!

Kramar till alla

Eva 98

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista