Foto: Privat.
Eva Bergdahls blogg

"Mitt sår blöder fortfarande"

"Ja annars är det ok med mig, ibland känns det nästan orättvist att jag som ska bli 99 år får gå här och vara helt frisk men unga människor drabbas av sjukdom, men visst är jag tacksam mot livet jag har och har haft."

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Ja en lite sen blogg idag,är orolig över Ingolfs provsvar på lasarettet ,men här kommer några rader från mig.

En kall blåsig dag i Karlskrona, att det blåser här är ju normalt men var ute på trappan och det kändes som -10 grader tycker jag.

Ska nu städa för att hålla tankarna borta över Ingols provsvar och tills Tack och han kommer hem.

Ja mitt sår är fortfarande öppet och det blöder, men inte så mycket längre, Tack hade varit på apoteket och köpt något att rengöra såret med och lägga om, tänk ändå vad denna tjej klarar allt på egen hand här i Sverige,fantastiskt vad hon lärt sig svenska bra.

Idag ska det bli köttbullar till middag, ett tag sedan jag åt detta. Men jag gillar det mycket och faktiskt hela övriga familjen med.

Tack för många svar på bloggen, tack till Er som läser men ej kommenterat också. Jag ska efter jag sänt denna blogg, svara de som skrivit.

Hur har Ni det med vädret i landet runt om, har Ni snö, här är det barmark men såg på Tv att de varnade för hårda vindar och ganska mycket snö i Skåne så snart har vi väl det här också kan jag tänka mig.

Satt igår också och tittade på lite kort från förr, minnen dök upp på vår lilla stuga och de resor som min man och jag fick göra, tänk det är nästan 50 år sedan vi gjorde lite utlandsresor, många av Er har inte ens nått denna ålder, tänk vad mycket Ni har att se fram emot, ja även jag är positiv till ett fortsatt underbart liv om hälsan får förbli bra.

Usch så hemskt med den våldtäkt som hände med kvinnan från Danmark som var i Indien, fruktansvärt sådant skall hända,kan tänka mig också många tvekar åka på semester dit,vilket jag själv skulle ha gjort.

I Thailand fortsätter demonstrationerna och sittande preminärminister säger att hon absolut skall ställa upp i nästa val också som är beräknat till februari. Hoppas nu bara detta inte ställer till mer våld.

Ja på tal om politik såg NI lite av debatten mellan statsministern och övriga partier, tycker det var ren "pajkastning" förr var de ganska tuffa mot varandra men på ett humoristiskt sätt och sedan efter debatterna goda vänner. Ja det var förr det!

Mina vänner förlåt det blir ett kort inlägg idag, men är lite orolig vilket jag tror Ni förstår.

Ha nu en riktigt bra dag, hoppas få höra av många av Er !

Kramar 

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".