I helgen blir det till att elda. Foto: Privat.

"Precis när jag skriver detta kommer faktiskt snön"

"En som redan gläds är Noi. Nu får han kanske användning för den pulka han fick i julklapp". Eva Bergdahl håller sig inne, men Noi är förväntansfull. 

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Just nu blåser det ordentligt här i Karlskrona, men ännu har ingen snö kommit. Men man har talat om att snöovädret som just nu finns i Skåne ska komma in här också vid 13-tiden, man har utfärdat klass ett varning i området.

Usch ja, det gäller att hålla sig inne idag, men en som redan gläds är Noi. Nu får han kanske användning för den pulka han fick i julklapp. Även Tack gläds åt få se snö, förstår dem ej som kommer från ett varmt skönt klimat, men visst är det fantastiskt skönt att de ser det på detta sättet.

Mitt sår är bättre och Tack lägger om det flera gånger om dagen. Snart är väl allt som vanligt igen, Jag får vara försiktig i fortsättningen och inte gå emot hårda saker, vid denna ålder har man ju ganska ytligt skinn.

Tack för svar på bloggen samt tack för att Ni läser vad jag skriver.

Idag sitter jag och plitar ner mina V75-rader som vanligt, har ju några kronor över från förra veckans vinst. Ikväll blir det också Tv med handboll och så fångarna på fortet som jag tycker är ett trevligt program.

Ingolf har fått svar på sina prover, vill dock ej mer gå in på detta vilket jag hoppas Ni förstår.

Hur har Ni det kära bloggvänner med vädret runt om i landet och också på andra delar av jordklotet? Skriv lite, det är så skoj att få hör hur det är hos Er . Fick en rapport från Helena i Oslo och Norge att de hade massor med snö och riktigt kallt.

Hade ju förresten planerat åka med Tack till Lyckeby och det köpcentrum som finns där i morgon, men det får nog vara med tanke på vädret.

I helgen får det bli en lugn helg med tv och den bok som jag läser och som vännen Birgitta från Karlskrona kom med. Snart slut på den men jag har ju flera att läsa. Ingolf får väl också elda lite i kakelugnen så det blir riktigt varmt och mysigt med. Har Ni planerat något speciellt denna helg?

Vill också sända en hälsning till vännen Anniki som opererat ett finger. Krya på dig så ses vi som planerat på måndag hoppas jag.

Precis nu när jag skriver detta kommer faktiskt snön här, oj det blir nog en svår dag på vägar och Ni som är ute var försiktiga.

Från Thailand har jag fått rapporter om att demonstrationerna fortsätter men det är inga våldsamheter som tur är.

Nu önskar jag Er alla en trevlig fredag och en vilsam skön helg.

Kramar till Er alla

Eva 98

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista