Eva Bergdahls blogg

"Vet ej hur detta ska sluta, det är ju inte nytt val förrän i februari"

Idag bloggar Eva om oroligheterna i Thailand och att hon ser fram emot en god middag: "Idag blir det kalops med rödbetor, mums något jag är förtjust i. Ja faktiskt äter alla det."

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Ingen snö idag heller men oj vad det blåser, ser också att många trafikolyckor inträffat i vår länsdel, Ni som är ute i trafiken ta det lugnt och även Ni som är ute går, det är tydligen ishalka på många platser.

Idag får jag besök av vännerna Thore och Anniki, hon har ju opererat fingret och hoppas hon känner sig bättre nu.

Idag är det ju kramarnas dag, något att tänka på för oss alla, ge Era nära kära och vänner en stor varm kram, jag sänder den här till alla bloggvänner.

Nu längtar jag få komma ut till friska luften, men jag vågar faktiskt ej gå ut i detta väglaget,Tack säger också att det är rena isen på vägen där vi bor.

Tack är idag hemma från skolan och skall på återbesök till arbetsförmedlingen. Hon längtar få komma ut jobba men det är tydligen inte så lätt idag som det ser ut?

Mitt sår börjar nu läka riktigt bra, får vara försiktig i fortsättningen så jag inte springer emot något. Ringde också hörcentralen och tjatade de lovade ringa mig som idag. Nu ger jag mig ej måste få detta ordnat.

Från Thailand får jag fortsatta rapporter om stora oroligheter, vet ej hur detta skall sluta, det är ju inte utsatt nytt val förrän i februari. Hörde också att Gunnar återvänt från Cha Am till Sverige, får väl ringa till honom också och höra hur han hade det.Även Veronica välkommen hem så skoj du hade det fint i underbara Thailand. Förra gången vi träffades var det i Cha Am.

Hur är det på olika platser med snö, är det stora mängder där Ni bor?

Är också glad numera har det slutat ringa på nätterna, vi har inte ens behövt dra ur jacket, hoppas det fortsätter så.

Idag blir det kalops med rödbetor, mums något jag är förtjust i. Ja faktiskt äter alla det. Idag blir det Tack som gör det eftersom hon är hemma. Får väl sitta med min bok jag läser nu och bara ha det lugnt idag.

Tack för svar på bloggen och Ni som läser denna!

Önskar nu alla en trevlig tisdag och som jag sa innan var försiktiga när Ni är ute. Vi hörs i morgon igen.

Extra kram på kramens dag

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista