Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Eva Bergdahls blogg

Eva har tröttnat på att vänta på sin nya hörapparat

Sportintresserade Eva skriver idag om att hon är trött på att vänta på sin nya hörapparat och så skriver hon om vad som står på menyn. "I dag är det torsdag och då ska det återigen kokas ärtsoppa, passar bra med årstiden."

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Idag är det -4 på morgonen men blåsten har avtagit en del men de tär fortfarande rens isen ute säger övriga familjen som varit ute.

Usch nu råder undantagstillstånd i Thailand, men demonstrationerna fortsätter trots detta och såg att  polisen skjutit en person i sammandrabbningar. Tycker detta är mycket oroväckande och får följa utvecklingen. Man avråder ju också från att resa till Bangkok nu. 

Ja på tal om oroligheter OS börjar ju snart i Polen och där är det också riktigt oroligt med bombattentat och annat, man har ju också hotat att det skall hända något i samband med dessa Os spel, måste trots allt vara oroligt för alla deltagare att åka dit. Vi har ju en ganska stor trupp från Sverige också i dessa vinterspel.

Tack för svar på bloggen Ni som läser denna, Kristina från Jönköping försökte sända Dig ett svar men tyvärr går det inte svara Dig,har inte glömt dig bara så Du vet det.

Ja idag är det torsdag och återigen ska det kokas ärtsoppa, passar ju bra denna årstid , ja på tal om årstid visst märks det tydligt att dagarna blivit längre, tror det är 25 minuter+ redan nu?

I går såg jag på handboll på TV, Sverige spelar ju EM i Danmark och man är borta från slutspel men gjorde en bra avslutning med vinst mot semifinalklara Frankrike, ja faktiskt tittar jag inte så mycket på handboll är inte min favoritsport trots mitt idrottsintresse.

Ringer hela tiden och tjatar på hörcentralen så nu är de nog så trötta på mig att de ordnar denna hörapparat som jag väntat så länge på. Jag tänker på andra gamla och det är hemskt det skall behöva vara på detta sättet med sjukvård i landet för oss, vi har väl samma rättigheter som en ung arbetsam person hoppas jag.Inget illa menat om Er unga personer så Ni ej missuppfattar mig.

Hade ju besök av vännerna Thore och Annikie, Thore körde Ingolf några ärenden och då var hon kvar hos mig, tack för besöket och trevlig pratstund, hoppas vi ses snart igen.Skönt också det går framåt med ditt opererade finger.

Bloggen från i tisdags blev ju publicerad väldigt sent och därav inget nytt från mig igår Ni som frågat .

Mitt ben är snart helt läkt, tur jag hade Tack här som gjorde rent det och la om det, annars hade det nog fått bli ett läkarbesökt eller hos distriktssköterska.

Idag ska jag i alla fall gå ut på trappan här så jag får lite frisk luft i lungorna, men som jag sa innan vågar inte gå ut på promenad i denna ishalka.Broddar hjälper säkert ej.

Är det förresten lika halt där Ni befinner Er och hur är det med snödjupet, alltid lika trevligt med lite rapporter från Er om detta.

Nu vill jag önska Er en trevlig torsdag och Ni lovar mig vara rädda om Er så hörs vi i morgon igen.

Varmaste kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista