Det blir mycket tv-soffa och OS-tittande för Eva. Foto:Privat
Eva Bergdahls blogg

Eva Bergdahl:Tittar på sport och OS så man blir snedögd

Eva Bergdahl skriver i sin blogg: "I morgon ska jag ta mig till vårdcentralen och be dem kolla litet vad det kan vara med min mage".

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Idag är det en mulen morgon men fortfarande har vi plusgrader, man har talat om regn eller snö idag, hoppas man har fel. I morgon ska vi ha goda solchanser, så då får man sticka ut näsan igen.

Tack för svar på bloggen har sänt kommentarer i retur, tack Ni som läser bloggen också!

Usch man tittar på sport och OS så man blir snedögd, tyvärr inga framgångar i skidskytte, men det kommer säkert flera bra insatser i skidor och så har vi ju ett fantastiskt hockeylag med.

Är också glad för Tacks skull, ser ut som hon-vad hon tror- får arbete på den restaurang hon nu praktiserat på. Vi får hoppas hon har rätt och arbetsgivaren är bara att gratulera det kan jag garantera till en duktig tjej. Får hon detta arbete, vilket ska bli klart denna veckan, så slutar hon på SFI. Som jag sagt innan hon talar fantastiskt bra svenska redan efter denna korta tid här.

Får många förfrågningar vad det är med Ingolf, men kära vänner jag vill absolut ej gå in på mer om detta och hoppas Ni förstår och respekterar detta.

Ja snart får jag väl svar när det är tid flytta in i min lägenhet, ska titta på lite möbler jag behöver ha där. Det blir ju bara en etta med kök så inte så mycket jag behöver, ska bli trevligt med en balkong och kunna pynta med blommor som jag älskar.

Ser från Helena i Norge att barnen där har sportlov med nu och där är mycket snö, tyvärr är väl inte förhållanden samma för barnen här i Sverige åtminstone inte i södra delen av vårt land.

Har blivit lite dåligt med nya foton men när Tack kommer hem idag ska jag be henne ta lite nya till morgondagens blogg.

Idag blir det fläskkotletter och stekt potatis till middag, får gömma till Noie med för det gillar han, Tack äter i restaurangen på Torskors och det blir kyckling för hennes del.

I morgon ska jag ta mig till vårdcentralen och be dem kolla litet vad det kan vara med min mage, har till och från ganska länge varit dålig där, men asch "allting ordnar sig"

Ser ut över kanalen från fönstret att isen släppt där och Ni ska tro där är mycket fåglar i det öppna vattnet, Ingof och Tack går dit ofta och har bröd med sig att mata dem.

Talade ju om vädret som är helt tokigt denna årstid, såg nu också att i England har man fått så mycket regn att det är översmämningar på många håll och villor står under vatten.

Ja nu dags ta fram dammsugaren och sen förbereda maten.

Ha nu en riktigt fin tisdag kära vänner och Ni är rädda om Er så hörs vi i morgon.

Kramar

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista