Haynes Mjällbyblogg

Kristian Haynes: Dags för inkilning

"Vi har haft fin fart på träningarna och Lasse berömde gruppen för en härlig attityd och närvaro." Kristian Hanynes bloggar från träningslägret i Turkiet.

Solen är på väg ner och ännu en dag närmar sig sitt slut. Fem träningspass är genomförda och allt fungerar väldigt bra, kanske förutom Internet som är något långsamt men antar att vi är bortskämda hemifrån. Humöret är på topp och alla känns nöjda med allt såhär långt.

Vi har haft fin fart på träningarna och Lasse berömde gruppen för en härlig attityd och närvaro. Kan kännas som självklara saker men det blir ganska intensivt och tufft emellanåt med många pass.

Vi har tappat några soldater på vägen, igår var Robin Strömberg (ljumske) Gudmann ( ljumske) Patrik Ingelsten (överansträngd) och Danne Nilsson (krasslig) inte med på träningen.

Vi körde Lagdelsträning, backlinjen körde med Bagarn. Mittfältet körde med Lasse och Jonas höll i det för våra offensiva spelare. En bra träning där vi fick jobba med mycket tekniska delar och många upprepningar.

Igår hade vi en ledig eftermiddag, bara ett pass. Jag, Viktor, Ylber och Hampus åkte in till Bazaaren, ett Mekka för alla som älskar kopior. Där har Turkarna ett brett utbud. Fotbollströjor, skjortor, väskor mm.

Billigt och man får verkligen testa sin kunskaper i att pruta. Det blev några fynd främst till barnen.

När vi kom tillbaka till hotellet spelade ledarstaben tennis. Jag och Viktor ställde upp i en dubbel mot Jonas och Bagarn. Det gick väl sådär, vi förlorade med 6-2 6-4! Vi hoppas få revansch innan lägret är slut.

Dags för Inkilning! Ikväll är det dags för alla nya att bli inkilade. De ska stå för underhållningen ikväll. Det kommer även att bli lite lekar och annat med. Det ser vi framemot.

Igår kväll hade vi en pokerturnering. 16 spelare var med. Det slutade med en delad seger för Ekenberg, Strömberg och Jeppe Gustavsson.

Idag är det Alla hjärtans dag så visa uppskattning till alla ni tycker om. Vi får se om det blir kramkalas på träningen idag. Molnen har tyvärr tagit över himlen och det pratas om att regnet är på väg.

Kram till er alla ❤️

Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista