1 av 5
Kamelridning med Argardius. Foto: Privat
2 av 5
Poolen. Foto:Privat
3 av 5
Tennis med Agardius. Foto: Privat
4 av 5
Mycket att shoppa. Foto: Privat
5 av 5
Vårt schema. Foto:Privat
Haynes Mjällbyblogg

Kristian Haynes: Garv åt snurra-runt-pinnen-stafett

Åska och regn på träningen, men också en rolig inkilning, shopping och en lagkompis som sörjer en missad Melodifestival. Kristian Haynes bloggar från träningslägret i Turkiet.

Lagom tills träningen skulle börja kom det befarade regnet. Inte nog med att det regnade så mycket att det var svårt att se 1 meter framför sig så small det ordentligt med. Vid två tillfälle fick vi springa in under tak och ta skydd. Det känns inte särskilt säkert att stå ute på planen när det blixtrar så mycket.

Efter en halvtimme hade allt lagt sig och vi kunde fortsätta med träningen. Återigen ett bra pass med en härlig frenesi. Gudmann var med och det var hans första pass här nere. Vi håller tummarna för att problemen med ljumsken är borta nu.

"Mycket garv"
Efter träningen blev det lekar på stranden för inkilningsgänget. De var indelade i två lag och fick köra en ( Rinkaby fyllan) snurra-runt-pinnen-stafett. Det blev mycket garv..

På eftermiddagen var träningen lagd i gym och spa avdelningen. Det var upp till var och en vad man ville göra.

Några behövde återhämtningen och hoppade direkt i bubbelpoolen medan de flesta gymmade först och slappade efter det. Det var bara Viktor och Asper som gjorde annat, de tog en match i squash.

Rolig video
På kvällen var det dags för den årliga inkilningen. De nya och unga spelarna som inte blivit inkilade innan stod för underhållningen. De hade gjort en rolig video som vi tittade på och skrattade åt.

Det blev en lyckad kväll och jag är säker på att alla hade kul. Vi gick vidare till hotellets nattklubb och uttrycket "det blir vad man gör det till" körde vi på. Det var bara vi där så vi dansade och hade roligt en stund innan alla ville krama kudden.

Ledig lördag
Efter en god frukost åkte jag, Viktor och Ingelsten in till Antalya. Övriga spelare passade på att ta en ordentlig sovmorgon. Det blev ett besök på en ny baazar och ett köpcentrum inne i stan.

Vi var på jakt efter ett gott kaffe. Det hittade vi, Starbucks är ett säkert kort. Vi satt där några timmar och tog det lugnt.

Nu är vi tillbaka och kvällen kommer att bli väldigt lugn. Några spelare åkte in till Antalya nu i eftermiddags. Nu är vi halvvägs genom lägret och laddar för söndagens dubbelpass.

Matcher väntar
På måndag och tisdag blir det match. Återkommer med mer info kring det.

Läste om Charlotte Kalla och stafettlaget som tog guld. Härligt! Vi är bara så besvikna över kanal utbudet. Vi missar allt. Vi fick se lite när några åkte pulka på is.. Ingen svensk till start där dock:(

Viktor har inte riktigt varit sig själv, vet inte om det är för att han inte fått träna igår, misstänker dock att det kan bero på att han missade Melodifestivalen...

// "Selam aleikum"

Rumsfördelningen:

Jesper Johansson, Jesper Gustavsson, Andre Reinholdsson
Hampus Bergdahl, Hampus Strömgren, Ylber Ejupi
Mattias Asper, Daniel Nicklasson
Kristian Haynes, Viktor Agardius
Gudmann Thorisson, Patrik Ingelsten
Danny Ervik, Andreas Blomqvist
Marcus Ekenberg, Daniel Nilsson
Viktor Nilsson, Simon Nilsson
Anton Dahlström, Mattias Håkansson
Gbenga Arokoyo, Kwame Bonsu
Rickard Östlin
Robin Strömberg
Daniel Ivanovski


Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista