1 av 2
Foto: Kristian Haynes
2 av 2
Foto: Privat
Haynes Mjällbyblogg

Kristian Haynes: Isbad efter varje träning

Det har fortsatt varit bra dagar i Turkiet. Igår tränade vi två pass och kroppen känns oförskämt bra. Vi är noga med återhämtningen emellan passen, skriver Kristian Haynes i dagens blogg.

Efter varje träning har vi tagit bland annat isbad vilket påskyndar återhämtningen.

På det ena passet igår tittade vi närmare på våra uppställningar i fasta situationer. Det fungerade bra både offensivt och defensivt. Vi känns starka där och förhoppningsvis gör vi många mål så i år.

Det händer inte så mycket annars här, vi umgås lite på kvällarna, oftast över en kopp kaffe innan vi lägger oss. Det är fullt program och det trivs vi med.

Äntligen fick vi se lite OS, de flesta av oss satt bänkade när stafetten 4 x 10 km herrar skulle avgöras och vilken uppvisning. Vi är stolta svenskar här nere. Grattis till hela gänget och inte minst vallateamet...

Idag har vi kört en kortare matchvärmning på förmiddagen. Nu väntar två matcher på två dagar. I eftermiddag kl 15.00 är det avspark mot mästarna från Sydkorea. Det ska bli kul att möta ett nytt lag som säkert spelar lite annorlunda än våra svenska motståndare.

Vi ställer upp med följande lag!

                    Asper

   Danny-Gudmann-Gbenga-Viktor

                Adde-Konte

     Simon-Haynes-Håkansson

                    Ingelsten

Bänk: Jeppe J mv-Rikard-Ivan-Danne-Jeppe G-Eken

Nu vill vi ha ett kvitto på att vi ligger rätt på det och ser lite framsteg. Att de sakerna vi tränar på börjar visa sig. Vi är sugna och även om värmen är påtaglig och något varmare än vanligt tror jag vi är starka fysiskt.

Nu ligget allt fokus på de två matcherna.

Ikväll blir det mer fotboll större delen av laget ska åka in till Antalya och se en match mellan Antalyaspor-Galatasaray! Men det tar vi sen....

Ha en bra dag!

// Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista