Eva Bergdahl glädjs åt Charlotte Kallas framgångar i OS. Foto: Dmitry Lovetsky/AP/TT
Eva Bergdahls blogg

Eva Bergdahl om OS: Kan tänka mig kungen och drottningen njöt

Inte bara vinster i OS  - Eva Bergdahl fortsätter att vinna på hästar: Återigen en vinst på V75 - 200 kronor denna gång.

Hej, godmorgon min kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Här skiner solen idag, det är plus 1 grad men oj vad det blåser, ser ut över vattnet och det går riktiga vågor där med.

Ja jag måste först börja med dessa fantastiska tjejer, killar vi har i detta OS, vila bragder de gör. Att Kalla skulle ta upp den ledning andra åkare hade trodde jag aldrig, men vilken tjej detta är och alltid glad och trevlig.

Herrarna också fantastiska tänk tappa en skida men ändå komma i ledningen vid växlingen, måste kännas fantastiskt för sista åkaren med att kunna åka i mål med svenska flaggan. Kan tänka mig kungen och drottningen som var på plats njöt av detta med.

Ja Du vännen Linne det var nog mig du hörde till Olofström för oj oj vad jag gapade och stod upp och hejade!

Återigen en vinst på V75 - 200 kronor denna gång men borde varit mer för Ingolf sa till mig ska du inte ha med den hästen i lopp 3? men jag lydde ej för annars hade det blivit 6 000 i vinst, ibland ej bra vara envis.

Kanske ska vi bloggvänner bilda ett bolag och spel ihop lite vinster.

Stort tack för alla svar på bloggen i fredags, blev så glad att svara Er alla (oj hoppas jag ej glömt någon bara) tack också till Er som fortsätter läsa om mitt dagliga liv.

Idag hoppas jag verkligen AF hör av sig till ägaren till restaurangen och ger besked om bidrag kan ges för henne, hon känner sig orolig och vill ju så gärna få vara kvar där, hon stormtrivs verkligen. Det är duktigt på egen hand ha ordnat detta som AF inte kunnat hjälpa till med.

I helgen hade vi en thailändsk pojke här som sov över, föräldrarna var i Helsingborg, Tack tog dem till simhallen i går och det var populärt. Han är bara 6 år så lite yngre än Noi.

Såg om dessa sprängladdningar som inträffar i Malmöområdet, skönt inga personskador har ännu inträffat, hoppas verkligen polisen får tag på dem innan det händer värre saker.

I veckan får jag ett trevligt besök av min söta vän Helena från radion, du är hjärtligt välkommen det vet du.

Kan också berätta att jag nu haft kontakt med "gamla" Agda men hon mår ej bra och orkade ej prata så länge heller. Mina tankar är hos henne.

Idag blir det falukorv och potatismos, Noi är ju hemma från skolan (sportlov) och falukorv det gillar han mycket. Idag blir det säkert barnprogram på tv och så lite datorspel för honom. På onsdag, torsdag ska han till fritids som har öppet, skönt med lite aktiviteter med.

Hur har Ni haft det under helgen? Kanske blev det mycket tv-tittande för Er med?

Nu sänder jag varma kramar och hälsningar till alla, var rädda om Er mina vänner,

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".