1 av 4
Agardius stoltserar med klubbmärket. Foto: Kristian Haynes.
2 av 4
Några Mjällbylirare slappar i solen. Foto:Kristian Haynes.
3 av 4
Ylber Ejupi gör tummen upp. Foto: Kristian Haynes.
4 av 4
Foto:Kristian Haynes
Haynes Mjällbyblogg

Kristian Haynes: Nu längtar jag efter mina barn

Kristian Haynes bloggar bland annat om att han inte är orolig trots att laget förlorat två träningsmatcher i Turkiet och gått mållösa. Och om sex domare.

Sista dagen!

På schemat idag står det två pass och teori ikväll. På förmiddagen kör vi ett individuellt pass, man väljer vad man vill, fotboll, gym eller några kanske vill löpa en runda. Vi ska förbereda oss för att kunna avsluta med ett ordentligt pass i eftermiddag.

Matchen igår mot österrikarna blev tuff, det var ett bra lag. De började väldigt starkt fast precis som i den andra matchen skapar de väldigt lite. Vi är starka på att försvara främst på sista tredjedelen. Offensivt kämpar vi med att försöka hitta rätt. Där finns det en del att förbättra. Vi hinner inte riktigt att få med laget upp och ge det understödet som behövs.

Simon Nilsson fick avbryta matchen igår med en befarad muskelbristning i framsida lår. Vi hoppas den är av lindrigare slag.

Arrangörerna hade dåligt samvete för domaren vi hade i första matchen så igår skickade dom eliten. Det kom sex domare och en kontrollant så det blev ordning och reda. Tydligen var det FIFA domare, vi hade t om mållinjedomare.

Även om vi inte lyckats göra några mål framåt och förlorat båda matcherna så har det varit bra matcher för oss. Bra motstånd och vi känner väl att vi får jobba ännu hårdare nu. Jag är inte speciellt orolig för förlusterna. Ibland har man varit bra på försäsongen sen har inget fungerat när det väl är dags för tävlingsmatcher. Vi hoppas det är tvärtom nu. Vi ska vara redo när Svenska cupen startar nästa helg mot Sandviken borta.

Jag fick revansch i Pokerturneringen, vi spelade en till igår och jag och Jeppe Gustavsson delade på segern. Skönt :)

Igår startade Championsleague slutspelet och vi kunde se Barca vinna mot Man C med 2-0 och vår långe Svenska Zlatan dominerade i den andra matchen som PSG vann med 4-0 mot Leverkusen borta, imponerande.. Vi får se vem som lufter bucklan i Maj. Kanske är det Zlatans tur nu..

Även om man har varit irriterad på internetuppkopplingen här så är tekniken fantastisk. FaceTime är perfekt för oss med barn och familj. Att kunna ringa videosamtal hem gör att man klarar sig. Vi får en chans att säga hej till varandra varje dag. Nu längtar jag efter mina barn och det ska faktiskt bli skönt att komma hem imorgon. Vi suger i oss den sista solen idag och hoppas att den svenska våren snart är på g..

Det har varit ett mycket bra läger. Det finns inget att klaga på. Temperaturen har varit överraskande hög. Planerna har varit bra och detta läger hamnar högt på min lista över bra träningsläger..

// Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".