Det blir två träningsmatcher denna veckan, mot Malmö i dag och Asarum i morgon. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio
Haynes Mjällbyblogg

Kristian Haynes: Match mot MFF idag

Idag väntar match mot Malmö och Kristian Haynes skriver i sin blogg: Idag vill vi ha lite kvitto och svar på var vi står.

Skönt att vara tillbaka! Vi hade ett riktigt bra läger men det känns bra att vara hemma igen. Våren är på väg och det blir ljusare för varje dag.

I helgen har jag tagit igen förlorad tid med familjen och följt avslutningen på OS. Femmilen var bra men utan riktig nerv. Hockeyn blev en besvikelse, Kanada var bättre och vann rättvist.

Vi tränade ett pass igår på konstgräset på Strandvallen. Ett matchförberedande pass. Idag åker vi till mina hemtrakter och spelar match mot Malmö FF. Vi åker med en stor trupp för det blir två matcher. 15.00 är det avspark för A-laget och 17.00 spelar U21. Det blir en bra värdemätare för oss. Redan på lördag börjar vår tävlingssäsong på riktigt då vi kliver in i gruppspelet i Svenskacupen. Sandviken borta, Örgryte hemma och förhoppningsvis en avgörande match mot Häcken i sista...

Så idag vill vi ha lite kvitto och svar på var vi står. Vi känner oss fysiskt redo och har lämnat den tuffaste perioden bakom oss. Jag hoppas kunna känna att man är lätt i steget idag.

Jag har ingen koll på hur det går för Mahmut i den ljusblåa tröjan men det är väl inte omöjligt att han spelar idag. Sist jag pratade med Jasmin så var läget bra och han är på gång. Hade varit kul att möta dem båda idag.

För er som inte har chansen att se matchen idag så ligger det en match imorgon kväll med mot Asarum kl 19.00. Den var inplanerad från början men när Malmö ringde så kunde man inte säga nej. Nu blir det två matcher i rad men vi får se matchen mot Asarum som ett träningspass. Alltid kul att lira matcher.

Vi väntar på att få flytta in i vårt nya omklädningsrum, det är inte riktigt färdigt men snart så.

Läget i truppen är bra, vi har Simon Nilsson som är skadad från träningslägret. Annars är nog alla på benen.

De som åker med till Malmö är:

Mattias A Jeppe J

Danny E Gudmann T

Gbenga Erik B

Viktor A Kristian H

Adde B Daniel I

David L Hampus B

Patrik I Rikard Ö

Mattias H Jeppe G

Marcus E Daniel N

Kingsley Robin S

Anton D Viktor N

Ha en bra dag!

// Haynes

Kristian Haynes blogg

Här berättar Kristian Haynes allt om livet som professionell fotbollsspelare i Mjällby. 

Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".