Joel Kellman blev enda målskytt i matchen mot Djurgården. Foto: Calle Henningsson

Förlust för Karlskrona HK

0:34 min

Det blev förlust för Karlskrona HK mot gästande Djurgården med 1-3. Karlskrona HK är fortfarande kvar på en femte plats i tabellen medan Djurgården tar klivet upp från en fjärde till en trejde placering.

Karlskrona HK hade inför matchen inte förlorat någon gång mot just Djurgården under säsongen, men nu kom alltså första förlusten. Gästande Djurgården inledde målskyttet i den första perioden genom Joakim Eriksson. Det är på en retur från ett skott av Samuel Lofquist som Joakim får tag på pucken och kan göra 0-1.

Den andra perioden hinner bara bli en minut gammal innan Djurgården är framme igen - Steve Saviano blir fint framspelad av Nicklas Heinerö som enkelt kan lägga in 0-2. Samme Saviano blir efter 7:54 tvåmålskytt när han sätter 0-3.

Karlskrona kommer mer och mer in i matchen och kan i spel fem mot fyra sätta 1-3 genom Joel Kellman. Den tredje perioden slutar mållös och matchen slutar 1-3. Karlskrona finns kvar på en femte plats i tabellen med 82 poäng medan Djurgården klättrar upp på en kvalplats och en tredje plats med 90 poäng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista