1 av 4
Klart att äta! Hamburgare och milkshake. Foto:Ingrid Elfstråhle/Sveriges Radio
2 av 4
Matbloggaren Andreas Ivarsson lagar lunch i Mathörnan. Foto:Ingrid Elfstråhle/Sveriges Radio
3 av 4
Det blir svettigt i köket när Andreas Ivarsson lagar hamburgare. Foto:Ingrid Elfstråhle/Sveriges Radio
4 av 4
Andreas Ivarsson förbereder milkshaken. Foto:Ingrid Elfstråhle/Sveriges Radio
Mathörnan

Hamburgare och semmelmilkshake i Mathörnan

- Inte vilka hamburgare som helst
24 min

Dagens gäst i Mathörnan är matbloggaren Andreas Ivarsson. Han kommer från Rödeby men bor numera i Stockholm.

Idag lagas det hamburgare i radioköket. Och så blir det så här i semmeltider en semmelmilkshake.

Andreas Ivarsson bloggar om mat.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".