Finalförlust för KHK i Jersey53 Cup

1:38 min

Malmö blev segrare i Jersey53 Cup som gick av stapeln i Kockumhallen i helgen. Karlskrona HK förlorade finalmatchen mot Malmö med 4-5, KRIF vann mot AIK med 4-3 i matchen om tredjeplatsen.

Det drar ihop sig så sakteliga mot säsongspremiär i både hockeyettan och hockeyallsvenskan. I helgen spelades Jersey53 Cup i Kockumshallen, där KRIF, AIK, Malmö och KHK ställde upp. Under cupens första dag vann KHK mot Krif med 3-2 och Malmö besegrade AIK med 4-2.

Malmö segrare efter sudden
Finalmatchen stod mellan de hockeyallsvenska rivalerna KHK och Malmö. KHK hade ledning med 4-3 med endast sekunder kvar av matchen - men med bara 18 sekunder kvar så får Malmö in en kvittering till 4-4. Förlängningen på fem minuters sudden death såg ut att bli mållös - med bara 32 sekunder kvar så får Malmö in segermålet. 702 personer såg finalen som slutade 5-4 till Malmö.

KRIF skrällde mot AIK
KRIF stog för cupens skräll när de vann matchen om tredjeplatsen som spelades mot AIK under söndagsförmiddagen. Efter en spelad period var det mållöst men i den andra perioden chocköppnade KRIF. Sebastian Magnusson gör redan efter 54 sekunder 1-0 och därefter följer både 2-0 och 3-0. Matchen vinner till slut KRIF med 4-3.