Henrik Dalekes blogg

Daleke: Om jag var James Bond skulle jag fånga skurkar med fiskehåven

Idag fortsätter Henrika Daleke att blogga om sina mystiska äventyr i grottornas värld, om vad han skulle göra om han var hemlig agent och om hur han vill skrämma tjejer med spindlar.

Om Henrik var James Bond
Om jag, Henrik Daleke, skulle vara James Bond. Då skulle jag fånga skurkar med fiskehåven från en bil i en biljakt och sen även spela ett parti poker samt vara hemlig.

Följ Henriks fotspår
Följ mig, Henrik Daleke, i mina äventyrliga fotspår. Där skall det finnas en hel del mysterier. Som är till för att lösa. Och att det är det som är spännande. Så här kan det finnas spår som ska följas upp. Och någonstans i denna röra av spår kan det finnas ett svar  som kan leda ner i grottor.

Med mitt äventyrliga dubbelliv så kan jag, Henrik Daleke, ha varit där nere i grottorna som en äventyrare på jakt efter mysterier. Jag, Henrik, som har varit där nere i grottorna kan idag säga kryp dit ner på egen risk, om ni törs och om ni vågar. Och att ha på er kläder för grottkrypning som inte luktar. Där nere som jag var luktade det rent ut sagt någonting som spindlar trivs i.

Henrik och spindlar
Vet ni vad spindlar är till för. Spindlar är till för att skrämmas med. Där vet jag många skrämseltips med spindlar. De ska man slänga på någon. Och denna någon ska då hoppa till. Tänk om det var en blondin som hade fått en spindel på sig. Det hade blivit roligt. Springa och inte hitta hem förvirrad. Tänk om denna blondin kom från Makt i Media.