Såhär kanske det ser ut när Henrik är på vilt party. Foto: Privat
Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke: X-boxspel och vild party

Idag bloggar Henrik om allt han måste hinna med inför julen. Julbord och granar och julklappar och glögg och mycket mer. Men det handlar också om att han ska på vild party.

Fembo har ändrat sitt belöningssytem för motionen. Nu får vi tre motionskryss i veckan. Den personen vinner egen tid med personalen.

Då får vinnaren utse personal plus aktivitet. Jag har redan valt personalen. Det blir X-box-spel och vild party hemma hos honom och då även sova över, mysiga filmkvällar, fiske, badminton, gå på bio, skrämselupptåg samt puben med övernattning.

Julen kommer med stormsteg och det är mycket att göra bland annat julbord. Smycka sin lägenhet. Jag har en gran som jag ska smycka.

Jag har själv några förväntningar på julklappar som jag kommer att återkomma med. Det blir glöggmys på Fembo. Det blir julpyssel på Fembo. Det blir julbak på Fembo. Och sen fira julafton i Hässlegården. 

Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke är en 35-årig Karlskronabo som bloggar om allt från fiske till film. Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".