Träskomonstret Henrik Dahleke med en blondin
Henrik Daleke ska bekämpa Träskmonstret tillsammans med en blondin. Foto: Privat
Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke: Jag gör skräckmonsterentré

Idag bloggar Henrik Daleke om den nya filmen Träskmonstret på Skräckön och om vad han skulle göra om han vinner på V75.

Träskmonstret på Skräckön är en film som jag Henrik Daleke är manusförfattare till där jag också är skådespelare.

Det hela började med filmideer till ett manus på Makt i Medias läger på Pagelsborg och sen under hela sommaren ända fram till Makt i Medias hösttermins början.

Under stort hemlighetsmakeri har det varit en inspelning av filmen. Filmens handling börjar med någon blondin och sen om ett gym där jag som är myndigheten själv ska till en plats för att undersöka en blondinhändelse med ett träskmonster. Och det är träskmonstret som jag ska bekämpa.

Rädda Mediaboom
Om jag Henrik Daleke vinner någon gång i framtiden på V-75:an skulle jag gå igenom alla mina intressen och dela dem i högar och sen väga dem lika och jämföra vikten av vad som är viktigt att spendera pengar på. Så att man inte hamnar i några fällor.

Sen så skulle jag rädda MediaBoom och det behövs pengar i framtiden till att starta eget och sen skulle jag åka på fiskeresa långt bort i ett främmande land med All Clusive-klass. Sen skulle jag bjuda på en brakmiddag. Resten skulle hamna på banken.

Så klart jag måste tänka på Makt i Media också, dom ska också få pengar av mig eller också följa med mig på fiskeresan. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".