Man fastklämd i bil i singelolycka

Två yngre män fick sladd på sin bil på riksväg 27 vid Ronneby i riktning mot Växjö och körde in i en stolpe. Föraren var fastklämd och räddningstjänsten fick klippa upp bilen för att få ut honom.

Det var vid 9-tiden på tisdagsmorgonen som föraren tapade kontrollen över bilen, fick sladd och körde in i stolpen på förarsidan av bilen.

När räddningstjänsten kom till platsen var båda personerna som färdats i bilen vid medvetande men föraren var fastklämd och hade smärtor i överkroppen. Räddningstjänsten bedömde hans skador som allvarliga men inte livshotande och var tvungna att klippa upp bilen för att få ut mannen som sen fördes med ambulans till sjukhus.

Polisen var vid 10-tiden kvar på platsen för att bärga bilen och trafikverket ska under förmiddagen röja upp på vägen där det fortfarande ligger mycket skrot enligt räddningstjänsten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".