Man misstänkt för sexuellt ofredande av fyra kvinnor

En man tafsade i fredags kväll på två kvinnor i Mörrum. Polisen tror att det är samma man som är misstänkt för att för en vecka sen ha sexuellt ofredat två kvinnor i Mörrum och Karlshamn.

En man ska ha kommit fram till en kvinna i Mörrum vid 18.30-tiden i fredags kväll och tagit henne mellan benen. Kvinnan lyckades värja sig och mannen försvann från platsen.

En stund senare en liten bit bort försökte vad polisen misstänker är samma man, tafsa på en annan kvinna under hennes jacka.

De två kvinnorna har lämnat ett signalement som båda stämmer in på mannen och polisen tror också att det rör sig om samma man som för runt en vecka sen gett sig på två kvinnor i Mörrum och i Karlshamn.

Tillvägagångssättet ska vid alla tillfällena ha varit liknande. Det vill säga att en okänd man kommer fram till kvinnorna och börjar ta på dem.

Förutom kvinnorna har poliserna inga vittnen till händelsen och uppmanar nu eventuella vittnen att höra av sig om de sett något.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".