Bloggaren Henrik Daleke står och lutar sig mot ett träplank. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio
Foto: Stina Linde/Sveriges Radio
Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke: Jag väntar på piraterna

Henrik Daleke drömmer idag om att få vara med i en tv-serie, väntar på pirater, fixar med julklappar och spejar efter flaskpost.

TV- serier:
Jag Henrik Daleke tittar på olika tv-serier, amerikanska, svenska och glamour. Det är allt ifrån action till deckare samt science fiction. En av mina drömmar är att själv vara med i en tv-serie. 

Julkalendern på SVT:
Jag följer den nya julkalendern på SVT som jag gillar. Enligt mig, Henrik Daleke, så är den här julkalendern en av mina favoriter. Det ska nämligen vara krypande spänning där man inte vet vad som händer och då med skattjakt som jag gillar. Jag väntar med  spänning på piraterna.

Henriks favoriter:
Jag har två favoriter till. Det är: Mysteriet på Greveholm och Grevens återkomst.

Henriks julklappverkstad:
Idag blir det inköp av de sista julklapparna. Jag ska slå in klapparna. Det är nämligen inte gjort än. Det är lite hemligt. Vi ska sätta julrim på julklapparna med lite hjälp. Jag tänker öppna min glöggflaska och bjuda personal på. Jag kommer att sätta igång lite julmusik.

Spänning med Henrik
Jag har en kikare. Med den spanar jag efter flaskpost på Saltö, Verkö, Sturkö och Hasslö. Jag hoppas att jag ska finna en skattkarta. Jag ska nämligen gå på skattjakt.

Ett axplock
Det blir inköp av en bluerayfilm i december månad som jag har sett ut. Det blir Captain America och The Winters Soldier. Till helgen blir det V-75 och godis. Jag återkommer med festligheterna.

Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke är en 35-årig Karlskronabo som bloggar om allt från fiske till film. Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".