Korv som grillas över en eld. Foto: Fredrik Sandberg/TT
1 av 2
Henrik Daleke vill gärna kunna vara ute i naturen och grilla korv i vinter.
Bloggaren Henrik Daleke. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio
2 av 2
Foto: Stina Linde/Sveriges Radio
Henrik Dalekes blogg

"Jag ser fram emot en vargavinter"

Idag bloggar Henrik Daleke om vad som väntar i samband med det nya året. Han önskar sig bland annat en kall vinter med skidåkning och korvgrillning ute.

Nu har julafton och nyårsafton varit. Så nu har vi fått ett nytt år. Vi är nu inne i år 2015. Nu ska vi se vad året har att erbjuda.

Först  ut är det KHK-matcher och sen Henriks film Träskmonstret på Skräckön visas på SF-bio. Här på Fembo kommer året att erbjuda många födelsedagar, kalas ochpartyn men också framtida vinster på V-75:an.

Först ut ser jag fram emot vargavintern som kommer lagom till vinterlovet i februari occh då med att åka skidor i Bastasjöskogen med korvgrillning och även karaoke på Porslinan.

Jag ser fram emot påskbuffe, fiske och Fembos sommarresa samt tältning med friluftsliv i vildmarken helst i svårtillgänglig terräng och som ger motion. Där saknar jag min tältkompis till personal som jag och en boende tältade med på Sturkö.

Sen ska vi se vad året 2015 kan erbjuda mina journalistverksamheter med många drömmar. Många kändisar ska intervjuvas bland annat Hollywood och även Melodifestivalen och bland annat en rikskändis i Karlskrona i Lyckeby och som finns på Fembo, mig själv.

Mannen som ska axla det stora är att ta över Fembospökets intresse av kungafamiljen. Det skulle vara ett mycket bra förslag. Efter den stora affären som det blev repressalier av. Så därför ber jag SVT komma och hämta mig på mina jobb Willys och Personalbutiken när det är stora händelser med kungafamiljen.

Det skulle gynnat MediaBoom. Jag hoppas att mina chefer som har tillgång till en dator som är inne mycket med facebook  kan läsa detta och att se med nya ögon. På sikt kanske min journalistverksamhet hjälpa till så detta blir verklighet. Av dom som har kontakter med Makt i Media med deras visitkort och även telefonera till dem.

Nu vet jag att den chefen har egna planer för Makt i Media för att dom på Willys använder sig av sociala medier i sitt dagliga jobb. Det har han och jag pratat om.

Han ska ge mig uppdrag på mina mejl. Han har redan fått min mejladress. Han har fått Makt i Medias visitkort. Och sen så vet jag att han  har varit inne på Makt i Medias facebook. Anledningen bakom med facebook är att chefen kan se och läsa vad som händer under vår och hösttermin om det är stora händelser på gång som han vet är planerat om det är övernattning så att han kan se över sina resurser och informera min kontakt Jenny.

/Henrik

Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke är en 35-årig Karlskronabo som bloggar om allt från fiske till film. Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".