Henrik Dalekes Stockholmsresa. Foto:Privat
Henrik Daleke har varit på resa i Stockholm. Vart bär det av nästa gång? Foto:Privat
Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke vill ha tips på resmål

Vår bloggare Henrik Daleke ska åka på sommarresa med sitt boende, men de har inte bestämt vart än. Helst vill han ut i naturen.

Jag vill ha tips på vart mitt boende Fembo kan åka på sommarresa. Helst till ett spökslott. Kan ni komma på någon sådan plats med goda fiske- och grillmöjligheter samt skogsmiljöer. Och gärna med discomöjligheter också.

Alla Hjärtans Dag är på väg med stormsteg och där finns redan planer. Det är planer som jag och min skönhet tillsammans har planerat. De finns nedskrivet i ett kollegieblock och jag har också visat dem för personal, dock inte för just de som jobbar den dagen. Jag vill också ha tips på hur jag kan uppvakta min skönhet.

Hur skulle min framtid se ut? Och hur skulle mina framtidsplaner att se ut? Kommer jag att starta eget? Kommer jag att bli miljonär? Kommer jag att bli TV-kändis? Kommer jag att ha en egen TV-studio i mitt kontor på Fembo? Kommer jag att ha kvar mina journalistverksamheter?

Henrik Dalekes blogg

Henrik Daleke är en 35-årig Karlskronabo som bloggar om allt från fiske till film. Här hittar du alla inlägg. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".