KHK:s coach Per Hånberg. Foto:Oscar Anderberg/Sveriges Radio
KHK:s coach Per Hånberg. Foto:Oscar Anderberg/Sveriges Radio

Hånberg kvar i KHK

Karlskrona hockeyklubbs tränare Per Hånberg stannar i klubben. Klubben och Hånberg är överens om att han ska stanna i KHK i minst två år.

I Hånbergs tvåårskontrakt finns en option som säger att båda parterna kan bryta det i april. Men båda är enligt Rolf Lindberg, ordförande i KHK, överens om att inte göra det, vilket betyder att Hånberg stannar minst två år till.

– Vi är överens om att förlänga kontraktet. Det finns smådetaljer att reglera men vi är överens om att jobba tillsammans i minst två år till, säger Rolf Lindberg.

På print nästa vecka
I nästa vecka hoppas både Lindberg och Hånberg att kunna skriva avtal och därmed få på papper att Hånberg fortsätter.

 – Jag ser en fortsättning som är väldigt positiv för Karlskrona. Sen ska vi få ner det på papper och det hoppas jag att vi ska få nästa vecka, säger Per Hånberg.

Fortfarande ingen sportchef
När det gäller ny sportchef i KHK fortsätter jakten. Christer Kellgren, tidigare sportchef i Frölunda, som varit aktuell för jobbet tidigare är inte längre det, uppger Rolf Lindberg. Men han tillägger att diskussioner pågår med ett par personer om posten.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".