Misstänkta män förnekar mord på 21-årig kvinna

1:29 min

De tre männen som är misstänkta för mordet på en 21-årig kvinna i Karlskrona i måndagskväll förnekar brott. Både motivet och dödsorsaken bakom det misstänkta mordet är fortfarande oklart.

Polisen kartlägger nu vad som hände i bostadsområdet Björkhaga i Karlskrona i måndags kväll.

Genom förhör med de misstänkte männen, tekniska undersökningar och dörrknackningar i området hoppas polisen komma fram till vad som hände den 21-åriga kvinnan, den där kvällen.

Avspärrningar kan ändras

–Idag har vi sammansatt berättelser och förhör till åklagaren. Vi har också tittat på avspärrningarna i området som kan förändras under kvällen, säger Ewa-Gun Westford, pressinformatör på polisen.

Kvinnans kropp har skickats till Lund för rättsmedicinsk undersökning, som enligt Ewa-Gun Westford kan bli klar imorgon.

Dömda för narkotikabrott

De misstänkte männen, 39, 57 och 42 år gamla sitter fortfarande anhållna misstänkta för mordet.

39-åringen och 57-åringen har tidigare dömts för bland annat narkotikabrott. Men varken polisen eller advokaterna vill gå in på vilka eventuella kopplingar männen har - både till varandra och till kvinnan.

P4 Blekinge har pratat med de misstänkta männens advokater och alla tre förnekar brott. Advokaten Uno Karlsson är den mordmisstänkte 57-åringens advokat.

– Han förnekar all inblandning i den påstådda gärningen, säger han.

Följa upp tips

Polisen ska imorgon hålla nya förhör och följa upp tips från allmänheten som har kommit in. Åklagaren har fram till på fredag klockan tolv på sig att begära männen häktade.