Gustaf Halléns handbollsblogg

Ny stad - ny blogg

Nu drar vi igång på riktigt! Jag heter Gustaf Hallén. Nyinflyttad till staden med flest soltimmar i Sverige (ja, jag menar Karlskrona...) från huvudstaden.

Jag har spelat handboll de senaste sex åren i Skånela IF och när HIF Karlskrona tog steget upp till elitserien och när chansen för mig att hoppa på den här spännande satsningen uppenbarade sig, så var jag inte sen till att tacka ja och packa ihop mina saker och röra mig några mil neråt i landet.

08:a
För er som läst tidningar och dylikt och sett att vår tränare Ulf Schefvert pratar om någon 08:a med turbo som pratar för mycket, så är det mig han syftar på. Det är nog en ganska bra beskrivning av mig som person såväl på och utanför planen, även om jag själv anser att jag har många fler strängar på min lyra. Men man ska inte skryta och förmodligen skulle ingen tro mig om jag hyllar mig själv så tänkte låta det sjunka in så får allihopa skapa sin egen uppfattning, lättast så!
 
Två flyttkartonger med skor
Välkomna förresten! Så vem är jag och vad vill jag åstadkomma med den här bloggen? Som ovanstående stycke uttrycker och för er som lyssnade på P4 Blekinge under morgonen, så är jag en Stockholmare bosatt sedan tre månader tillbaka i Karlskrona, larvigt intresserad av handboll och basket även fast jag är urusel på ett utav mina intressen.

Jag hade två flyttkartonger fyllda med skor med mig från Stockholm och har runt 1 000 låtar på min Spotifylista. Jag är 23 år ung och fyller 24 på torsdag, japp ni kan notera det så ingen glömmer att gratulera mig!

Lagets vardag
Skämt åsido, jag kommer blogga här ett par gånger varje vecka under vår första säsong i Sveriges högsta handbollsliga. Det kommer bli om allt möjligt men den gemensamma nämnaren kommer alltid vara handbollen då jag antar att det de flesta som läser delar det intresset med mig!

Det jag framför allt vill ge er är en insikt i lagets vardag, vad som pågår och hur jag och vi tänker kring olika situationer under säsongen. Men framförallt vill jag ge tillbaka, till alla er som stöttar oss. För jag kan inte nog trycka på hur fantastiska ni är och vilken energi det ger oss. Så den här bloggen är till er, från oss spelare till er fans!

Svåraste frågorna
I början av säsongen fick vi göra en rätt rolig intervju med tidningen BLT, så tänkte att jag saxar in mina svar från den så har ni chansen att skapa er en uppfattning av mig, men ha i åtanke att det kan varit bland de svåraste frågorna jag fått någonsin, borträknat nationella proven i matte B, inget slår de frågorna! hur som, håll till godo!

1) Vad är din uppfattning om fullkomlig lycka?

Att varje dag med stolthet göra det du älskar, oavsett andras åsikter och tankar kring det.

2) Vilken är din största rädsla?

Vet inte om jag har någon riktig rädsla, utan att låta kaxig. Men jag värnar väldigt om mina närmsta och skulle aldrig vilja se något hemskt hända dem.

/Gustaf