Erik Belins hockeyvärld

Historia har skrivits i staun!

Vill börja med att tacka SR Blekinge för förtroendet att axla denna blogg. Välkomna hit!

Det är med skräckblandad förtjusning som jag ger mig in på det här, det är långt utanför min komfortzon. Det var allt jag hade tänkt skriva om mig själv för i den här bloggen ska jag bjuda på det som är intressant inom hockey i Blekinge, både stort och smått. 

Minnesvärd start
Den 16:e september 2015 kommer alltid att vara ett datum värt att minnas. Nu blev resultatet inte vad man hade hoppats på men vi glömmer det. En dag som denna fokuserar vi istället på känslan som en SHL premiär innebär för Karlskrona som stad.

Lugnet före match
Som ni kan se på bilden så var jag där under förberedelserna inför matchen, mängder av anställda i föreningen tillsammans med volontärer var i full fart att färdigställa allt inför att pucken skulle släppas. Stolthet och glädje med en liten gnutta av stress var det man kunde utläsa från alla dessa människor. 

Nu är den första matchen över för alla inblandade och det är den största dagen som upplevts tillsammans i arenan.

Förväntningar
Det är sport som går ut på att vinna, så självklart förstår jag att det är helt andra bilder och förväntningar som hade målats upp före matchen och en besvikelse finns där efter 1-3 och 0 poäng. 

Alla i och runt föreningen ska ändå vara stolta den här dagen, nu är det igång och snart är det vardag med SHL-hockey i arenan så nu minns vi den här dagen och kan gott glömma allt annat. Perspektiv är en förutsättning när det gäller uppskattning. Sträck på er, så kan ni kavla upp armarna imorgon istället det som hände idag är stort!

/Erik