TV-programmet Spring spelas idag in i Karlskrona. Foto: Lena Köning/Sveriges Radio.
TV-programmet Spring spelas idag in i Karlskrona. Foto: Lena Köning/Sveriges Radio.

Kändisar i tv-inspelning i Karlskrona

Idag sänds tv-programmet Spring direkt från Karlskrona, ett program som går ut på att kändisar jagar tre par. En av kändisarna som nu är i Karlskrona är tv-profilen och artisten Samir Badran.

Programmet Spring är lite av en uppföljning av 90-talsprogrammet På Rymmen. Det går ut på att två kändispar jagar tre vanliga par och ska försöka smygfilma dem. De tre paren ska samtidigt utföra olika uppdrag.

Dagens ena uppdrag i Karlskrona är att samla ihop enkronor med kung Karl XVI Gustavs porträtt på. Närmare bestämt en från varje år med start 1976, och trettio år framåt.

Andra uppdraget går ut på att skapa en egen parad som består av tolv barnvagnar och en blåsorkester, som sedan ska marschera genom centrala Karlskrona.

Karlskronaborna kan hjälpa eller stjälpa antingen de tre paren eller kändisarna genom sociala medier. Paren har fram till klockan 14 på sig att klara uppdraget.

Några av de kändisar som deltar är tv-profilen och artisten Samir Badran och systrarna och artisterna Magdalena och Hannah Graaf.

I går sändes programmet direkt ifrån Karlshamn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".