Erik Belin Foto: Helena Gustafsson/Sveriges Radio
Erik Belin Foto: Helena Gustafsson/Sveriges Radio
Erik Belins hockeyvärld

Erik Belin: Välkomna Madhawk och andra nya läsare

Vad händer med tränarfrågan i Mörrum? Det undrar Erik Belin i sin blogg samtidigt som han hyllar KHK:s senaste initiativ och undrar över KRIF:s form.

Kul att Sanny Lindström och Madhawk är läsare av bloggen. 

Ja vad ska man säga, det är inte bara Henrion som hämtar kraft från bloggen även Sanny Lindström och Madhawk har varit inne för lite inspiration. Jag skrev i mitt senaste inlägg om att Johan Holmqvist vore ett bra alternativ för KHK, då var jag ensam om det och nu vet alla hur det blev med den historien. Kul med nya läsare i alla fall och välkomna hit!

Bygg vidare, Mörrum
Mörrum tappar en 2-0 ledning mot Tyringe borta. Enligt rapport från matchen så var Mörrum det starkare laget och hade bäst kontroll under kvällen. Tråkigt för Mörrum att det bara blev en poäng. Plocka med det positiva och bygg vidare!
Apropå att bygga vidare så kan man fråga sig varför inte någon huvudtränare är klar än? Andreas Ernebrandt stod uppsatt som assisterande tränare idag enligt swehockey men har tidigare två matcher varit registrerad som huvudtränare. Det kan inte finnas någon annan förklaring än att Andreas inte är helt säker på att han vill kliva in som huvudansvarig i det här läget. Jag hänvisar till tidigare inlägg. Tjatigt, men gör om och gör rätt!

Viktig KRIF-seger 
KRIF tar en mycket viktig seger i kampen om Allettan, denna gång mot Dalen där KRIF vinner med 2-1. Laget har nu skapat lite poänggap neråt och hoppas nu att anspänningen kan släppa och att laget får ett bättre flyt. Laget gör det primära och det är att vinna matcher men samtidigt har uddamålsvinster inkasserats mot en del bottenlag vilket lämnar öppet för tolkning av lagets form.

Mål med långa klubban
Olofström gör det man ska i hemmamatchen mot HA 74. Laget vinner med 3-1 och har tagit ett litet stadigare grepp om en placering ovanför strecket. 

Lite kuriosa, Andreas Grönqvist i OIK gör mål med sin långa klubba idag, jag har aldrig spelat med en spelare som kan spela med en sådan lång klubba som han har.

Hylla KHK 
Jag vill avsluta med att hylla ”KHK i samhället”, ett CSR projekt som skapar ett otroligt värde för alla inblandade. Bra initiativ!

Jag tackar för denna gång, på återseende!

/Belin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista