Bloggbild
Minst två matcher av motståndarens senaste matcher blir det för Gustaf Hallén.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Förberedelser bakom kulisserna!

Förberedelserna är viktiga. Därför ser Gustaf Hallén minst två av kommande motståndares senaste matcher, berättar han i sin blogg.

Har varit lite sjuk efter matchen i onsdags så jag har varit sängliggande och inte kunnat närvara i hallen och då blir det lite svårt att berätta vad som hänt där, tyvärr! 

Idag var det söndag igen, börjar bli en tradition att blogga på söndagar och samla ihop veckan som varit, gillar det!

Nästa match är alltså på onsdag borta mot Allingsås. Det är ungefär tre dagar bort och det innebär att jag idag börjar förbereda mig inför den matchen genom att kolla de klipp på motståndarna vi får av Uffe. Sedan brukar jag försöka under de här tre dagarna innan match att hinna med att se minst två av motståndarnas tidigare matcher. Det är utöver det vi sedan gör gemensamt på träningar och genomgångar.

Rutin sedan flera säsonger
Hur man förbereder sig är väldigt individuellt och vissa lägger mer tid än andra. Men för mig personligen är det en rutin jag haft de senaste 4-5 säsongerna och tycker att det fungerar bra för mig. Det är absolut inte nödvändigt men har alltid tyckt det känns logiskt, för ingen skulle väl gå till ett prov utan att förbereda sig? Speciellt inte när man har tiden och materialet för att göra det. Så nu sitter jag i soffan och kollar på Allingsås försvarsspel och har en rätt skön söndag. 

Så här kan det alltså se ut när man förbereder sig på hemmaplan inför nästa match! Trevlig söndag alla!

#24


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista