Gustaf Hallén, HIF Karlskrona
Gustaf Hallén, ny spelare i HIF Karlskrona. Foto: Torbjörn Sunesson / Sveriges Radio.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Gustaf Hallén: Vi måste tuffa till oss

Börjar bli lite tråkigt att skriva om förlustmatcher nu. Men igår var vi inte ens nära kändes det som. Hammarby plockade isär oss med deras anfallsspel och framåt gör vi alldeles för lite mål på de chanser vi skapar.

Man kan egentligen analysera saker och ting till oändlighet. Men vi är inte på plats i varken anfallsspelet eller försvarsspelet. När inget av det fungerar så blir det nästintill omöjligt att ens hänga med bättre lag och ens ta poäng. Tyvärr ser det då ut som igår, vilket vi inte vill stå för som lag. Därför kommer vi slita stenhårt för att aldrig låta det bli en vana att förlora, speciellt inte utan kamp. 

Tuffa träningar behövs
Nu blir det dock ungefär två veckor utan matcher för att det är lite landslagssamlingar. Med långt avstånd mellan matcherna så kommer det garanterat bli riktigt tuffa träningar under den kommande veckan.
Men det är bra, det behövs. Vi behöver tuffa till oss lite och nästa kamp är mot Aranäs på bortaplan, den kommer vara väldigt tuff och betyder väldigt mycket. 

#24

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista