Gustaf Halléns handbollsblogg
1 av 3
HIF Karlskronas bjässe Lars Möller Madsen står stadigt.
Gustaf Halléns handbollsblogg
2 av 3
HIF Karlskronas spelare i hårdträning.
Gustaf Halléns handbollsblogg
3 av 3
Tränare Ulf Schefvert ser till att elitseriespelarna håller igång ordentligt i testlabbet på Rosenholm.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Gustaf Hallén: Trött och sliten!

Som förväntat, hårdträning blev det. När Uffe sa i måndags att vi inte skulle ha så mycket fokus på handboll denna veckan var det bara att ställa sig in på en fysvecka.

Nu har vi snart kört en hel vecka med mest fokus på fysik och framförallt löpning. Inte lika mycket handboll, detta för att ladda rejält med energi inför borta matchen mot Aranäs nästa fredag. Tänkte redovisa lite hur en sådan vecka kan se ut!

I måndags blev det alltså "lätta" 6 kilometer i löpspåret. Samt en liten genomgång av Hammarby-matchen.

I tisdags var det spänst samt sprint-tester vilket sedan avslutades med ett beep-test för att få ett kvitto hur vi står i jämförelse med de tidigare tester vi gjort i början på säsongen. För er som gjort det förut vet, att beep-test inte är så jättetrevligt. För er som inte gjort det förut. Gör det inte, ni missar inget roligt, jag lovar!

Spelade mot IFK
I onsdags blev det en träningsmatch mot IFK Karlskrona, var också enda passet där vi fick röra en boll denna veckan. Kul att få möta lite andra spelare än vad man gör på träning också. Så tack för det IFK att ni ställde upp, var skönt att få spela lite!

Igår, torsdags, så var det kanske veckans jobbigaste pass med Ingemar Gannby. Sprinter samt brottningsträning stod på schemat, sjukt tufft men ändå roligt att göra något annorlunda ibland! Eller förresten, det var bara kul fram tills att jag var tvungen att brottas med Lars nu när jag tänker efter...

Och idag, fredag, blir det intervaller ute på Rosenholm. 2 minuter x 15 st, känns sådär lagom kul om jag ska vara ärlig men det är bara ta tjuren vid hornen för efter det blir det en ledig helg med bara individuell träning. Känns som det kommer behövas efter den här veckan.

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista