Gustaf Halléns handbollsblogg

"Hoppas verkligen ljudnivån är något utöver det vanliga"

Match i morgon mot regerande svenska mästarna på hemmaplan i Karlskrona. Det är alltså enligt rykten i princip slutsålt, lapp på luckan som man brukar säga. De 800 första får alltså en gul tröja för att verkligen skapa inramning. Ni förstår att vi alla i laget är jävligt tända redan nu, va?

Självklart är det också en mycket tuff match mot ett väldigt bra lag. Kristianstad har egentligen gått fram som en pistmaskin i en hemslöjdsbutik och tagit full pott hittills i elitserien. Inte illa, men vi var nära sist nere i Kristianstad. Varför skulle inte vi kunna vara de som lyckas knipa en poäng mot dem, varför?

Idag, lördag, samlades vi 09.30 på Rosenholm för att gå igenom spelplanen en sista gång samt en lättare träning. Egentligen är det rätt svårt att förbereda sig då det är ett lag som spelar både 6-0 försvar men är inte främmande för att spela något offensivare 3-2-1 eller ett 5-1. Men det känns också för våran egen del att vi nu mött flera olika scenarier i tidigare seriematcher och börjar bli lite mer samspelta kring det. Det känns tryggare helt enkelt! 

Ska bli kul att mäta sig mot de bästa här på hemmaplan, så hoppas verkligen ljudnivån är något utöver det vanliga, så man slipper höra "- IFK* klapp klapp*" i 60 minuter. 

Tårta på träningen
Idag dagen till ära tog Gannby med sig tårta till dagens träning. Han fyllde alltså år igår och då är traditionen att man skall ha med sig tårta till alla den närmsta träningen efter födelsedag, väldigt trevligt! 

Som ni ser på bilderna ovan så fanns det två tårtor att välja på. Den lite mindre har alltså Erik bakat själv påstod han, imponerande! Den lite större och ja, annorlunda formade påstod han sig ha fått i gåva. Tänker inte resonera något mer kring det här på bloggen, låter bilden tala! Dock är nivån väldigt högt satt efter Grundstens jordgubbstårta, men tror Erik tog en för tillfället säker och hedersam andraplats! 

Nog om tårtor. I morgon kommer med lite tur bli något utöver det vanliga. Se till att vara där i tid och att väsnas ordentligt! 

Väl mött!