Mario, jag och Lars efter matchen mot Skövde!  Fotograf Torbjörn Sunesson
Mario, jag och Lars efter matchen mot Skövde! Fotograf Torbjörn Sunesson
Gustaf Halléns handbollsblogg

Hallén: Sjukt skönt med vinst

Såja! Äntligen lite islossning. Vinst i onsdags mot IFK Skövde med 32-21 på hemmaplan, sjukt skönt och viktigt! 

Det var verkligen inte igår vi tog poäng, framförallt inte på hemmaplan. Vi kommer iväg bra i kontringsspelet i andra halvlek och straffar Skövdes misstag vilket tillslut gjorde att avståndet blev för stort och de började hänga lite med huvudet.

Tacksamt för oss också att lyckas vinna med elva mål. Sett till långa loppet så är det till vår fördel om det handlar om målskillnad när kvalplatserna skall avgöras.

Vad händer nu då? Jo vi tränar på som vanligt, igår blev det en mycket lätt träning och genomgång för redan på lördag bär det av mot Eskilstuna och match mot Guif.

Matcherna kommer tätt här i december men det är rätt kul. Det betyder att man slipper springa intervaller på träningarna, och att spela match är nog det roligaste jag vet. Så bara positiva saker känner jag! 

 Och så var det de där med ananasen...

Uppe på restaurangen där många av oss äter lunch och jag jobbar, Källarmästaren, så serveras det alltid ananas i salladsbuffén dagen efter vinst. I år har det tydligen inte varit lika många gånger som förra säsongen... Men det ska vi göra vårt bästa för att ändra på framöver!

 Väl mött

#24 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".