Blogg
1 av 3
Gannby ska alltid vara värst, kör chins med Lukas på ryggen. Tror jag iallafall, kan ha varit starten på en vanlig diskussion. Karlshamn (Lucas) mot Vinslöv (Gannby)... Suck! Foto: Gustaf Hallén.
HIF Karlskrona-spelare på gruppträning. Foto: Gustaf Hallén
2 av 3
HIF Karlskrona-spelare på gruppträning. Foto: Gustaf Hallén
Blogg
3 av 3
Ledarna diskuterar och planerar! Foto: Gustaf Hallén.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Hallén: Kär återträff med laget

Gustaf Hallén om lyckan att träna med laget igen - efter en veckas uppehåll.

I måndags började vi träna kollektivt igen. Jävlar vad roligt det är att träffa alla igen efter att man inte setts på en vecka. Nästan lite som att komma tillbaka till skolan efter sommarlovet, det berättas historier, saker som hänt under ledigheten och så klart en hel del handboll. Underbart! 

Hittills har veckan sett ut som sådan, 60 minuters löpning i måndags. I tisdags var första handbollsträningen med mycket fotarbete, hopp över häckar och mycket individuella avslut. Igår onsdags var vi ute på testlabbet i Rosenholm för att köra ett gympass. 

Nu i januari kommer det bli lite mer betoning på fysträningen, det blir nästan som en månads försäsongsträning. Ska ändå säga att det har varit en ganska trivsam start, var inställd på fystester och intervaller i skogen tills benen domnat. Men så har det inte varit, hittills...Återstår dock några dagar på veckan så chansen finns ju fortfarande.

Imorgon börjar handbolls-EM i Polen också, fantastiskt! 

 #24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".