Spelaren Johannes Sandgren blir intervjuad. Foto: Gustaf Hallén
Intervjuer med spelare ska läggas upp på klubbens facebooksida. Foto: Gustaf Hallén
Gustaf Halléns handbollsblogg

Gustaf Hallén: Kul med bra motstånd

Gustaf Hallén bloggar om det kommande träningslägret i Danmark och han ser inte fram emot att sova på luftmadrass. 

I morgon åker vi i HIF Karlskrona iväg till Danmark för ett match och träningsläger. På fredag ska vi spela mot GOG i Svendborg. De spelar i högsta ligan i Danmark och är det lag Benjamin spelade med innan han kom hit till oss i Karlskrona. Kul ska det bli!

Dagen efter det, alltså lördag, spelar vi mot Ribe-Esbjerg. De spelar också i den högsta ligan i Danmark så det blir två tuffa träningsmatcher mot bra motstånd.

Alltid extra roligt att spela mot lag man inte brukar möta, speciellt nu när det varit ledigt ett tag från matchspel.

Det kommer säkert att klämmas in minst ett träningspass i helgen så jag räknar med att vara trött när vi kommit hem på söndag.

Hur som helst tycker jag det ska bli sjukt kul, trots att ryktet går att övernattningen blir på hårdförläggning med luftmadrass.

Undra hur Lars gör, finns det så stora madrasser? Aja, vi får se vad som händer. Förhoppningsvis kan det bli en hel del bilder här på bloggen under helgen eller på söndag!

I veckan har några av oss också gjort en lite längre intervju med mediagruppen som förhoppningsvis kommer ut på hemsidan/Facebook sidan snart.

Riktigt snyggt och proffsigt. Dock svårare än vad jag trodde och jag brukar aldrig ha svårt för att prata. Får se sedan hur resultatet blev!

På återseende!

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista