Gustav Samuelsson, kapten i HIF Karlskrona, hissar lagkamraten Johannes Sandgren som blev Årets idrottsman på Idrottsgalan i fredags.
1 av 2
Gustav Samuelsson, kapten i HIF Karlskrona, hissar lagkamraten Johannes Sandgren som blev Årets idrottsman på Idrottsgalan i fredags. Foto: Gustaf Hallén
Gustaf Halléns handbollsblogg

"På onsdag måste vi ta poäng"

Asså vad fan....exakt så känns det nu. Förlust mot ett blekt Guif, i en tempofattig match. .

Det är precis dessa matcher vi måste vinna, vi måste kunna ta poäng mot lagen ovanför oss om vi ska undvika kvalet. Vi måste kunna ta chansen när vi har den.

Det är också oerhört synd att vi inte kan få mer utdelning i kontringsspelet när vi spelar ett sådant bra försvarsspel. Anfallsspelet däremot lämnar en hel del att önska.

Nu blir det det till att snabbt försöka hitta en lösning på det problemet för på onsdag står Skövde på andra sidan och de spelar också ett offensivt försvar. Tänker börja med dissekera den här matchen i minsta detalj, för på onsdag MÅSTE vi ta poäng.

Årets idrottsman
Nu till något helt annat, och något mycket positivare. HIF Karlskrona vann ett par priser på Blekinges idrottsgala i fredags. Men framför allt vann Johannes Sandgren årets idrottsman, vilket är fantastiskt roligt och framförallt väldigt välförtjänt! Men så klart vill vi hylla Sandgren på vårt eget sätt. Det gjorde kapten Samuelsson genom att hissa hans tröja i omklädningsrummet. Stort grattis Johannes!

#24


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista