HIF Karlskronas Gustaf Hallén. Foto: Oscar Anderberg/SR
HIF Karlskronas Gustaf Hallén. Foto: Oscar Anderberg/Sveriges Radio
Gustaf Halléns handbollsblogg

"I morgon ska det j-r i mig smälla"

Måste börja med att be om ursäkt för dåligt med uppdateringar. Skyller på att pluggandet till körkortet tar för mycket tid. Men ändring på det nu!

Vi har nu haft över en vecka från förra matchen och hunnit träna på bra med stort fokus på löpning och kontringar. Vi vill få större utdelning av det fina försvaret vi spelat och ge oss själva några lätta kontringsmål istället för att hela tiden slita hårt i uppställt anfallsspel. Som dessutom inte har klickat till 100% senaste matcherna. Det kommer också vara nyckeln mot försvarsstarka lag likt Ricoh som vi spelar emot i morgon, söndag, klockan 16.30 här hemma i Karlskrona.

 

Silly season är också i fullgång med snack om klubbars ekonomi, vilka spelare som är på väg vart och vilka spelare som stannar. Tycker personligen det är ganska kul att lyssna på rykten och teorier om vilka spelare som kan hamna vart, men lägger inte heller någon större viktigt i det. Tycker dock att många som pratar om det och skriver om det tar saker på allt för stort allvar. Oftast finns det alltid en liten sanningshalt i det som sagts, men många glömmer att ingenting är någonsin klart först båda parter lyckats sätta sin signatur på pappret. Men det är ju sen gammalt eller hur?

 

Matchen imorgon då? Kommer bli en tuff historia tror jag. Är väl lite av en nyckelmatch för oss om vi vill knipa den åtråvärda tiondeplatsen och slippa kvalet. Vid vinst så är vi verkligen med i slutspurten trots ett ganska tufft kvarstående spelschema med många topplag kvar. Vid förlust så är det verkligen inte kört men vi kan nog mer och mer börja ställa oss in på ett kvalspel. 

 

Därför kommer vi på uppmaning av Uffe ta på oss vartenda skydd vi har, för i morgon ska det j*vlar i mig smälla. Det var också med de orden dagens träning avslutades. 

Väl mött i morgon!

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista