Foto: TT
Ikväll möter HIF Karlskrona Redbergslid. Foto: TT
Gustaf Halléns handbollsblogg

Hallén: Förlusten mot Lugi var jävligt sur

Vår handbollsbloggare Gustaf Halléns humör har inte varit på topp sedan fredagens förlust. Men i dag gäller det att komma igen mot Redbergslid. 

Helgen som gått kan jag ju inte säga har varit någon höjdare. Började i fredags med en jävligt sur förlust mot Lugi. Vi förde länge matchen och det kändes verkligen som att det var vår dag med returer som studsade vår väg och allt vad det innebär.

Orkade inte hela vägen
Till slut börjar vi gå lite på knäna och vår egen oskärpa tillsammans med den bredd Lugi har gör att vi inte riktigt orkar hela vägen in i mål.

Därefter har jag varit sängliggande med förkylning, så någon vidare aktiv och rolig helg var det inte.

Vill ta ikapp försprånget
Nu till det viktiga, idag spelar vi mot Redbergslid här hemma i Karlskrona. Vi börjar väl komma till det vägskäl där matcherna är mer "måste-matcher" om vi vill ta ikapp försprånget Ricoh har på tionde plats.

"Alla chanser i världen"
Jag hoppas och tror verkligen att om vi kan fortsätta spela på samma nivå som i fredags så har vi alla chanser i världen att lyckas, men chanserna blir tyvärr färre och färre...

19.00 är det avkast, och jag hoppas verkligen att det lägre publikantalet i fredags berodde på att matchen sändes på tv och inget annat!

Väl mött 

#24 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista