Gustaf Hallén med en svart keps på huvudet.
Gustaf Hallén är deppig efter helgens förlust. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Gustaf Halléns handbollsblogg.

Hallén: Totalt värdelös insats i Stockholm

"Det var nog tur att det var gratis inträde till matchen för annars borde nog folk fått pengarna tillbaka, så illa var det", skriver vår handbollsbloggare Gustaf Hallén. 

Sitter på bussen på väg till jobbet. Runt 12 inatt var vi hemma efter en totalt värdelös insats uppe i Stockholm. 

Det var nog tur att det var gratis inträde till matchen för annars borde nog folk fått pengarna tillbaka, så illa var det. Vi hade pratat om framförallt två spelare, de hade gjort åtta mål var när första halvlek var slut. Framåt ville vi försöka få bredd på dem genom att hitta våra kanter. Det gjorde vi, då hade istället deras målvakt spikat igen totalt.

Lågvattenmärke
Någonstans kan jag tycka att det här var ett lågvattenmärke för oss den här säsongen. Det får inte se ut som igår. Vi satt och snackade rätt länge igår i omklädningsrummet, vet egentligen inte hur mottaglig man är sådär direkt efter match. Men det var nog behövligt. 

"Måste bestämma oss"
Tror och tycker faktiskt att det är dags för oss att bestämma oss som lag nu. Kanske spela hårdare på träningarna, rent av spela tuffare och fulare. Höja nivån lite helt enkelt? Oavsett vad så måste något ändras. Vi kan inte se så uppgivna och håglösa ut som vi gjorde igår, det duger inte.

Nu får vi helt enkelt rikta in oss på den kommande träningsveckan, och se till att verkligen hitta glöden till kvalserien. För den finns där, det har vi visat tidigare. Men det ska vi visa varje gång vi drar på oss vår gul-svarta matchtröja, inget annat är acceptabelt. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista