Glädje i Karlskrona efter söndagskvällens kvalmatch till SHL mellan Karlskrona och AIK
Inför kommande säsong i SHL är klubben nu avsevärt bättre förberedd än inför den fösta säsongen. Foto: Björn Lindgren/TT

KHK är bättre rustat för sin andra säsong i SHL

3:09 min

Jämfört med debutsäsongen är organisationen hos Karlskrona hockeyklubb, KHK, nu en helt annan än för ett år sedan menar klubbdirektör Rolf Lindberg

Laget har haft en tuff säsong sportsligt men även organisationen vid sidan om har tvingats lära sig en hel del. Men inför sin andra säsong i landets högsta liga står man rustad på ett helt annat sätt en tidigare berättar Rolf Lindberg.

– Nu har vi så att säga infrastrukturen, med restaurangen, arenan och organisationen.

I och men att laget blev klart för SHL-spel även nästa säsong så kan man säga att den sportsliga delen är över men för organisationen runt laget väntar en intensiv period.

– Det handlar om att summera säsongen, planera för säsongskortsförsäljning, vi ska förbereda för olika evenemang och dra igenom en process som handlar om bolagisering, berättar Rolf Lindberg.


Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista