Gustaf Hallén sitter i ett kök.
1 av 2
Gustaf Hallén lägger en hård träningsvecka bakom sig. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
En skivstång med runga vikter.
2 av 2
Frivändning var på schemat under veckan som gick. Foto: Gustaf Hallén.
GUSTAF HALLÉNS HANDBOLLSBLOGG

Gustaf Hallén samlar kraft till matchen mot Ystad

Gustaf Hallén pustar ut efter en hård träningsvecka. Han berättar också i sin blogg om att han har ont i rumpan efter ett hårt spinningpass.

En tung träningsvecka är äntligen avslutad. Den här veckan har det varit hårdkörning för oss alla, mycket löpning och gym och individuell handboll. Har känts som en riktigt bra och produktiv vecka även om det varit en hel del folk som vårdat ömma kroppar.  

Det gäller att ta tillvara på tillfället att vårda kroppen nu när det är ledigt från matcher, men det är också ett ypperligt tillfälle att träna riktigt hårt och jobba på detaljer. Tyvärr har det varit svårt att göra eftersom många dragits med skador. Men vi som känt oss relativt hela och skadefria har fått väldigt mycket tid att nöta på avslut och det behövs alltid. 

Förhoppningsvis har vi fått en vecka där alla på olika sätt kunnat samla ny kraft inför hemmamatchen mot IFK Ystad på onsdag.  

Om jag ska säga något om veckan så kan man konstatera att spinningpass med pulsklocka är inge roligt. Ont i rumpan har får man också... 

Idag lördag hittar ni oss från HIF Karlskrona i Wachtmeister galleria där vi kommer va ansvariga för prickskytte med handboll. Kom gärna förbi och häng med oss!  

Trevlig helg!  

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".