frukostbuffé
Alltid ananas på restaurangen efter vinst! Foto: Privat
Gustaf Halléns handbollsblogg

Gedigen laginsats mot Ystad

Blytunga poäng igår mot IFK Ystad! Det är så oerhört viktigt att vinna mot lag som vi vill ha bakom oss i tabellen.

Spelschemat just nu har varit väldigt ryckigt. En match sen 10 dagars ledigt, sen en till match och 10 dagars ledigt igen. Förstår att det är svårt att få ihop ett spelschema över en hel säsong men känns konstigt att matcherna sedan kommer så tätt i december månad.

Inför den här matchen kändes det lite speciellt, man kommer ur gängorna lite när det blir lite matchuppehåll och speciellt när många dras med lite skadebekymmer. Vi har tränat hårt, men inte så mycket som lag utan fokus har blivit mer individuellt.  

Det är alltid givande, men lätt att man får en lite orolig känsla om vart vi står som lag. Hur är egentligen dagsformen?

Vi hade pratat jättemycket om att snabbt komma upp i nivå, redan på träningen i måndags. Det är därför extra kul att se att verkligen alla samlade ihop sig snabbt igen, så väl träningar men framförallt på matchen. Det var en gedigen laginsats igår!

Absolut var det långt ifrån perfekt, men vi spelade om två poäng och vi vann två poäng. I min värld är det i alla fall maximal utdelning! 

Måste också bara avsluta med att säga att jag älskar tifot lejonen gör innan matchen. Tillsammans är vi starka, det är ett jävligt bra uttryck. 


 #24 

Mer om Gustaf Halléns handbollsblogg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".