Bild från på golvet i  träningslokal där det är fullt med svett.
Man vet att det var ett hårt pass när det måste moppas under cyklarna efter svettpölarna... Foto: Gustaf Hallén.
Gustaf Halléns handbollsblogg

"Det är en jätteviktig match mot Skövde"

Det börjar närma sig match igen. På söndag gästar Skövde oss här i Karlskrona. Förmodligen ett offensivt försvar med snabba kontringar är att vänta!

Vi hinner med riktigt mycket träning nu när det blivit så långt mellan matcherna. Tydligen är dessutom intervallpass på cykel en av de saker tränare Uffe fastnat för den senaste tiden. Det är verkligen fruktansvärt jobbigt så jag hoppas vi slipper det när matcherna börjar ligga lite tätare!

Matchen mot Skövde blir lite avgörande om vi ska hänga med uppåt i tabellen. Vinst på söndag skulle betyda väldigt mycket då det just nu är sjukt många lag på ungefär samma poäng. Framförallt så har vi gjort många av våra bästa matcher på hemmaplan och jag hoppas det är något vi kan fortsätta göra. 

Tror nyckeln är att lösa upp det offensiva försvaret, vi har haft lite problem mot det vid vissa tillfällen i tidigare matcher. Det har lagts mycket tid på det i veckan. Det vore verkligen skönt att hitta ett spel som passar oss mot offensiva försvar, så det inte blir till något "spöke" att spela mot offensiva försvar. För som det sett ut på träningarna så kan vi det, det ska bara levereras på match också!

Slut upp, det är en jätteviktig match och vi behöver verkligen just ditt stöd! 

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".