Gustaf
Foto: Privat.
Gustaf Halléns handbollsblogg

"Två raka vinster i seriesammanhang var inte igår"

Två viktiga poäng i söndags, men de var jävligt dyra. Två röda kort och en hemsk skada på Jakob Nygren.

Matchen i sig blev väldigt konstig, vi fick en bra start men släppte in Skövde alldeles för lätt i matchen igen och lät de komma ikapp till 1-2 måls underläge. Vi ställde till det lite för oss och det var förbannat skönt att vi lyckades ta hem full pott med tanke på att vi fick betala ganska dyrt med facit i handen.

I skrivandes stund har jag inte hunnit träffa eller prata med Jakob då han varit på sjukhuset, men han har skickat en hälsning till oss internt i laget och han är nu gipsad en bra bit upp längs armen.

Om jag ska säga något om Jakob, så var hälsningen ett klipp när han sjunger vår segersång från sjukhuset. Tror alla förstår då vad det är för typ av person vi pratar om, en vinnare och en fantastisk lagkamrat! Mer än så behöver inte sägas egentligen. Det är sjukt tråkigt när sådant här händer. Men är helt övertygad om att han kommer komma tillbaka starkare än någonsin och jag längtar redan tills han är tillbaka på planen med oss! 

Tills dess är det helt enkelt upp till oss alla andra i laget att göra exakt allt vi kan för att fortsätta vinna handbollsmatcher.

Förresten, två raka vinster i seriesammanhang det var inte igår. Känns jävligt bra! 

 #24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".