Foto: Elias Holgersson/Sveriges Radio
Mörrum och OIK i en tidigare match. Foto: Elias Holgersson/Sveriges Radio

Målkalas under derbyt mellan Olofström och Mörrum

David Norrman: "Det är helt sinnessjukt"
1:48 min

Mörrum tog emot Olofström i herrarnas division 2 och det bjöds på rejält målkalas. Slutsiffrorna blev 7-8 till bortalaget.

Olofströms David Norrman var glad och aningen hes efter matchen:

– Vad ska man säga? Fantastisk match, underhållande för publiken, men samtidigt är det ju inte såhär vi vill spela. Vi släpper in alldeles för enkla mål, men samtidigt gör ju Mörrum också det. Det märks att vi har två lag som behöver jobba på defensiven, säger han.

Vad är det som gör att ni vinner matchen?

– Jag har en egen tro på att det har med hjärta att göra. Vi har många spelare som brinner som tusan och det är en fantastisk sammanhållning i laget just nu.

Det var en helt galen match som utspelade sig under onsdagskvällen i Jössarinken. Hemmalaget Mörrum tog emot gästande Olofström och matchen slutade 7-8. Publiken i Jössarinken bjöds på ett rejält målkalas. 

Olofströms lagkapten David Norrman säger att det gäller att ladda om batterierna och blicka framåt för att behålla den platsen man har i tabellen.

– Vi siktar på att komma så högt som möjligt. Vi vill ha den platsen vi har nu, och därifrån jobba vidare, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".