Modebloggaren Linda Hallberg i en fantasifull sminkning
Foto: Linda Hallberg.

Sölvesborgsbloggare gör Youtube-auktion för Musikhjälpen

"Det hade varit kul om någon ville sminka mig"
0:58 min

Skandinaviens största skönhetsbloggare och tillika Youtubern Linda Hallberg auktionerar ut youtubefilm för Musikhjälpen.

Musikhjälpen 2016 är igång och årets tema är "Barn i krig har rätt att gå i skolan" och i Blekinge blir de lokala engangemangen långsamt fler och fler. 

En som har valt att använda sin plattform till förmån för Musikhjälpen är make up-artisten, bloggaren och youtubern Linda Hallberg som ursprungligen är från Sölvesborg:

– Jag har ju varit involverad i Musikhjälpen i ganska många år och denna gång var det faktiskt de som mailade mig och frågade om jag ville ha en auktion även denna gång. Jag satte mig ner och funderade på om jag ville auktionera ut en sminkning eller något liknande men sen tänkte jag att en youtubefilm kanske kan vara roligt.

Öppen för allt
Auktionen är i skrivande stund uppe i 5 800 kronor och den som har det vinnande budet kommer att ses på en kanal med över trehundratusen prenumeranter. Och när det kommer till innehållet är Linda öppen för lite vad som helst:

– Man får faktiskt välja lite själv vad man vill göra. Man kanske vill göra någon challenge - eller kanske sminka mig, säger Linda Hallberg. 

Auktionen avslutas på lördag kväll.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".