16 matcher utan vinst för HIF

2:27 min

HIF Karlskrona förlorade under söndagseftermiddagen ännu en gång i Handbollsligan. HK Malmö blev för svåra för HIF och vann med 21-29 (9-13).

Senast HIF Karlskrona vann i Handbollsligan var 20 november. Raden av matcher utan vinst utökades under söndagseftermiddagen när HK Malmö vann med 21-29 (9-13).

HIF utan storskytten Lars Mölle Madsen men med en friskförklarad Jacob Nygren hängde med bra i matchens början och ledde med 6-5 efter 12 minuter. De efterföljande 11 minuterna är hemmalaget mållöst och Malmö gör 6 mål och rycker ifrån och leder med 9-13 efter första halvleken. HIF gjorde en del missar och sedan var Dan Beutler i Malmömålet på tårna och gjorde ett par fina räddningar.

I börja av den andra halvleken börjar HIF bra och är nästan ikapp Malmö. Men HIF orkar inte och det blir nästan en kopia av den första halvleken, Malmö är bättre och vinner rättvist med 21-29.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista