Gustaf Hallén med en svart keps på huvudet.
Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Nu fyller vi hallen!

Segern uppe i Stockholm var fantastiskt viktig, gav oss förarsätet i den här match serien. Men om vi inte tar till vara på den chansen idag, så spelar den egentligen ingen roll.

Idag spelas första hemmamatchen och den har lika stor betydelse. Vinst idag och vi har tre matchbollar sen att avgöra detta. 

Vi har kollat och slipat på detaljer, men framför allt har vi lagt fokus på vårt egna. Vi har jobbat med vårt grundspel och försvarsspel och hoppas kunna få ännu bättre utdelning där. Matchen i Stockholm var långt ifrån perfekt från vår sida men vi lyckades vinna. Jag tror och hoppas att vi ska kunna få ännu bättre träff idag, 16.30 i Karlskrona idrottshall. Påhejade av en stark lejonklack spetsat med Black bugs!

Ni som kanske tvekar på om ni ska gå eller inte, gå. Det kommer bli en fantastisk stämning och inramning, det kan jag lova. Dessutom ska handboll ses live!

Nu fyller vi hallen! 

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".