Händer, tar pulsen.
Extra go känsla efter derbyvinsten, nu väntar en riktig kamp. Foto: Privat.
Fotbollsbloggen

"Rolig och spännande match stundar"

Asarum har laddat för fullt och idag kan seriesegern säkras men fotbollsbloggarna undrar hur det står till med nerverna och ställer Lina Olsson mot väggen.

Hon tillhör en av dem som varit i laget längst, men hon ser ändå inte ut att vara äldre än 25! Hade detta varit en skönhetsblogg, skulle vi frågat henne vad hon har för hemliga knep, men vi nöjer oss med fotbollsfrågor och får fundera vidare på det andra.. Vem är detta nu då?? Jooo det är ingen mindre än Lina Olsson som får äran att gästa bloggen! 

Hallå Lina, hur är läget?

– Jodå, allt är bara bra!

Hur är känslan i laget efter förra helgens derbyvinst? 

– Det är en go känsla i laget, det har det varit hela säsongen! Men lite extra glada miner efter en derbyvinst så klart!

Ännu en helg med en spännande match, vad vet du om helgens motstånd? 

– Vi har mött dem flera gånger tidigare och sist blev det vinst borta. Men jag har för mig att vi förlorade mot dem hemma förra året. Så det är ingen lätt match vi har framför oss. Det gäller att alla är 100% fokuserade.

Matchen i helgen är ju faktiskt lite speciell då vi faktiskt kan säkra seriesegern, tycker du det märks i laget? 

– Vi har tränat på som vanligt i veckan, men det är klart att det finns nerver och funderingar när en så pass rolig och spännande match stundar. Men det gäller att lära sig koppla bort allt sånt när det är match. 

Du ska få slippa tippa vår match men vi skulle vilja be dig tippa hur det går för Lörby som åker till Hammenhög på söndag, en viktig match för dem. 

– Svår match att tippa men jag tror att Lörby krigar med sig en poäng hem; 1-1.  

 

5 snabba:  

  • Naturgräs vs konstgräs
  • Adidas vs Nike
  • Fredagsträning 17.00 vs Lördagsträning 9.00
    Tar nog fredagsträningen trots att jag inte gillar det, men det är skönt att sova också 😉 
  • Rensa på mållinjen vs göra mål
  • Fys vs mys

 

Tack för din medverkan Lina och se till att ladda upp ordentligt inför morgondagens match, med ett fredagsmys med massa kolhydrater! Ja chips räknas ;)

Tills vi hörs igen så "Var rädda om er och prata inte med några okända" 

Maja och Månsson!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".